Ontdek de voordelen van de Aroma Diffuser van Geurwolkje

door admin
772 keer bekeken
Ontdek de voordelen van de Aroma Diffuser van Geurwolkje

Iedereen kent het wel: je hebt heel lekker gekookt, maar die etensgeur blijft veel langer hangen dan je lief is. Of je hond of kat komt binnen na een stevige regenbui en neemt een niet al te frisse lucht mee. Er is nu een eenvoudige manier om vieze luchtjes uit je huis te verdrijven: de Aroma Diffuser. Deze geurverspreider en luchtbevochtiger in één zorgt ervoor dat je huis altijd lekker fris ruikt. Bovendien is de mooi ontworpen diffuser een sieraad voor je huis. Ontdek nu alle voordelen van deze diffuser, wedden dat jij er ook één wilt?

Weg met die vieze luchtjes

De Aroma Diffuser van Geurwolkje werkt op basis van natuurlijke etherische oliën. Je voegt een olie naar keuze toe aan het water en de diffuser verspreidt deze met behulp van trillingen in de lucht. De geurmoleculen blijven intact waardoor je huis in een mum van tijd weer heerlijk ruikt. Je kunt kiezen tussen allerlei verschillende geuren, dus je kunt de olie aanpassen aan je stemming of behoefte. Je hoeft niet bang te zijn dat geurtjes worden gemaskeerd waardoor ze eigenlijk alleen maar meer opvallen. De geuren van de Aroma Diffuser bestrijden vieze geuren en laten je huis weer heerlijk fris ruiken.

Je planten zullen je dankbaar zijn

Als je vaak de verwarming aan zet, kan de lucht in huis erg droog worden. Je kunt dit zelf merken aan je luchtwegen, je hebt eerder een droge keel en bent bevattelijker voor een verkoudheid. Ook je huisdieren en planten hebben last van de droge lucht. Met name je planten zullen je erg dankbaar zijn als je de Aroma Diffuser in huis haalt, want deze diffuser verspreidt niet alleen een lekkere geur, maar verhoogt ook de luchtvochtigheid. Je zal direct zelf het verschil merken aan jezelf, maar ook aan de planten. Ze zullen er een stuk gezonder uitzien vanaf het eerste moment dat je de diffuser gaat gebruiken.

Nooit meer de deur uit voor aromatherapie

De etherische oliën van Geurwolkje hebben een natuurlijke oorsprong. Bovendien zijn ze niet gevaarlijk voor mensen, dieren en planten. Sterker nog: geuren worden al eeuwenlang gebruikt om de gezondheid van mensen en dieren te bevorderen. Zo zijn er geuren die specifiek helpen om angst en stress te verminderen. Maar ook lichamelijke klachten zoals griep en verkoudheid kunnen met geuren behandeld worden. Deze geneeswijze op basis van geuren wordt aromatherapie genoemd. Met de Aroma Diffuser haal jij deze alternatieve geneeswijze gewoon in huis waar je het toe kunt passen wanneer het jou uitkomt.

Op zoek naar de leukste lifestyle verhalen? Neem dan eens een kijkje op Lovethat.nl.

Vergelijkbare artikelen