De bedmaten van een twijfelaar

door admin
1118 keer bekeken
De bedmaten van een twijfelaar

De twijfelaar is een bed dat groter is dan een regulier eenpersoonsbed, maar kleiner dan het doorsnee tweepersoonsbed. De naam is daarom erg treffend gekozen. Een twijfelaar is niet alleen heel populair bij tieners, studenten en singles, maar wordt ook vaak gekozen door echtparen die op zoek zijn naar een knus bed. De ene twijfelaar is echter de andere niet, er zijn wel degelijk verschillen. Alleen qua maat kun je al verschillende keuzes maken zodat je het perfecte bed voor jouw slaapkamer koopt.

De maten van een twijfelaar

Een twijfelaar is breder dan een doorsnee eenpersoonsbed, maar wel even lang. De meeste twijfelaars hebben een afmeting van 120cm breed en 200cm lang. Het is echter ook mogelijk om voor andere breedte- en lengtematen te kiezen zodat het bed perfect wordt voor jouw lichaam. Qua breedte kun je bijvoorbeeld voor een iets smaller bed kiezen van 100cm, of juist een breder bed van 140cm breed. Een twijfelaar van 140cm breed is ook heel geschikt voor stellen. Ben je langer dan de gemiddelde Nederlander? Neem dan een twijfelaar van 210cm lang voor meer comfort.

Verschillende soorten twijfelaars

Een twijfelaar is net als ieder ander bed in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo heb je een klassiek ledikant met een lattenbodem in hout of metaal. De meeste mensen kiezen echter tegenwoordig voor een boxspring. Ook boxsprings worden namelijk ook in de bedmaten van een twijfelaar verkocht. Een boxspring kent veel voordelen in vergelijking met het klassieke ledikant. Wil jij de stijl van jouw twijfelaar helemaal aanpassen aan jouw slaapkamer? Kies dan direct voor een twijfelaar, een bedombouw, een nachtkastje en andere accessoires in dezelfde stijl als jouw kamer. Zo past een twijfelaar in iedere woonstijl, van klassiek tot industrieel en van romantisch tot Scandinavisch.

De luxe twijfelaar

Een beetje extra luxe in de slaapkamer kan ervoor zorgen dat je nog beter slaapt. Ook twijfelaar bedden zijn verkrijgbaar met de nieuwste innovaties op het gebied van bedden. Zo zijn er de elektrisch verstelbare twijfelaars die het mogelijk maken om het hoofdeinde en het kniegedeelte in een andere houding te zetten. Hierdoor kun je niet alleen beter slapen, maar wordt ook het lezen in bed comfortabeler. Met een twijfelaar die in hoogte verstelbaar is, ben je volledig voorbereid op de toekomst. Deze functie maakt het bijvoorbeeld gemakkelijker om op te staan in de ochtend. Er is met twijfelaars dus veel meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt!

Vergelijkbare artikelen