Heb jij genoeg kastruimte in je huis?

door admin
277 keer bekeken
Heb jij genoeg kastruimte in je huis?

Om goed gekleed voor de dag te komen, heb je nogal wat outfits nodig. Voor je werk moet je vaak formeel gekleed zijn, voor de casual Friday heb je weer een ander ensemble nodig en in je vrije tijd kun je je eigen stijl dragen. Sport je ook nog? Dan heb je waarschijnlijk ook veel sportkleding liggen. Het is dus helemaal niet zo verwonderlijk dat sommige mensen niet meer weten waar ze met al die kleding naartoe moeten. Je kunt er nog een extra kast bij kopen, maar deze kan ook zo weer vol zijn. Wij helpen je daarom graag om inspiratie op te doen voor de perfecte kast die genoeg ruimte biedt voor al jouw kleding. 

Maak een inloopkast van dat loze kamertje in je huis

Je kunt je hele huis vol zetten met kasten, maar je kunt ook een ongebruikt kamertje ombouwen tot een inloopkast. Vaak denken mensen dat een inloopkast enkel is weggelegd voor de rijken der aarde, maar dat is niet het geval. Het kan juist zeer handig zijn in kleinere huizen omdat je in een inloopkast de beschikbare ruimte heel efficiënt gebruikt. Ook kun je al je kleding bij elkaar bewaren op een manier waarop je kleding ook in de beste vorm blijft. Je kunt een inloopkast geheel naar eigen wens inrichten, er is heel veel mogelijk. 

Een kast met ruimte voor al je kleding

Een goede inloopkast is voorzien van goede hangers waaraan je je colberts kunt hangen, je kunt ook voor stropdassenhouders gaan zodat deze altijd strak en ongekreukt blijven. Er is eveneens een deel voor langere jurken. Aan de onderkant van de kast, kun je schoenenplanken laten aanbrengen zodat je je schoenen allemaal overzichtelijk naast elkaar kunt ordenen. Om je sokken te bewaren, kun je kiezen voor mooie schuiflades of manden die eenvoudig in de kast aangebracht kunnen worden. 

Maak je kast compleet met mooie extra’s

Als je een inloop kast op maat laat maken, doe het dan in een keer goed. Je kunt namelijk ook kiezen om verlichting in je kast aan te brengen. Zo kun je altijd goed zien wat je die dag aan kunt trekken. Kijk ook eens naar de mogelijkheid om een spiegel in je kast aan te laten brengen. Zo kun je gelijk zien welke kleding wel of niet bij elkaar past. Wil je de kast goed kunnen afsluiten? Kijk dan of in jouw huis schuifdeuren handig kunnen zijn. Zo bespaar je ruimte zodat je nog meer opslag kunt maken. Informeer naar de mogelijkheden bij je leverancier zodat je de perfecte kast voor jouw huis kunt laten samenstellen.

Vergelijkbare artikelen