De beste barbecue én vuurkorf ineen

door admin
252 keer bekeken
De beste barbecue én vuurkorf ineen

Ben jij opzoek naar een nieuwe barbecue in de tuin? Is jouw oude apparaat helemaal verroest of vindt je ‘m simpelweg niet meer mooi staan? Dan is de stijlvolle BonFeu BonBiza Open barbecue voor jou een hele goede keuze. Het voordeel hiervan is dat je er namelijk ook gelijk een vuurkorf mee in huis haalt. Lees in dit artikel alles over deze barbecue, hoe deze eruit ziet en wat je er allemaal mee kan.

Wat kan je met de BonFeu BonBiza?

Heb jij wel eens momenten waarop je lekker in de tuin zou willen zitten maar is het bijvoorbeeld te koud? Dan is het natuurlijk heel fijn als je lekker rondom een vuurkorf kan zitten. Met de BonFeu BonBiza kan dat. Dit is namelijk een barbecue en vuurkorf ineen. Zo kun je zowel in de winter als in de zomer genieten van warmte en sfeer en heerlijk met vrienden en familie in de tuin zitten.

De beste barbecue én vuurkorf ineen

Hoe werkt de BonFeu?

De BonFeu is opgebouwd met een sokkel waar een vuurschaal op staat. In deze schaal kan je hout verwarmen waarmee je de barbecue kan aanmaken. Op dat moment kan je kiezen wat je ermee wil doen. Als je alleen warm wil worden rondom het apparaat, dan kan je het laten voor wat het is. Door het brandende hout komt er heel veel stralingswarmte vanaf en kan je bijvoorbeeld in de winter alsnog lekker in de tuin zitten.

Als je wil gaan barbecueën kan dat ook. In dat geval leg je de bijgeleverde bakplaat er bovenop. Door de hitte in de vuurschaal kan je deze perfect verwarmen. Het voordeel van de manier waarop de plaat en vuurschaal zijn gevormd, is dat je verschillende temperaturen krijgt. Als je iets heel heet moet bakken, kan je dit in het midden van de plaat leggen. Maar als het allemaal iets langzamer moet sudderen, kan je dit aan de zijkanten van de plaat leggen. Zo maak je gebruik van verschillende warmte zones en kun je een lekker diner op tafel zetten. De bakplaat is ongeveer zes millimeter dik en de vuurschaal is zo’n 80 centimeter groot. Een echte eye-catcher in jouw tuin!

De beste barbecue én vuurkorf ineen

Hoe wordt de BonFeu BonBiza geleverd?

De BonFeu BonBiza wordt geleverd in twee dozen. In een doos zit de sokkel en in de andere zit de bakplaat met de vuurschaal. Je kan de barbecue in verschillende kleuren krijgen. Ga voor de BonFeu BonBiza Zwart Open, of ga voor de corten kleur – deze geeft het effect van roest af en staat wellicht wat stoerder in de tuin. 

Als de barbecue wordt geleverd, is de bakplaat al ingevet. Dat is om te voorkomen dat deze kan gaan roesten. Zo krijg je de barbecue in de allerbeste conditie binnen. Wanneer je met de barbecue van start wil gaan, moet je eerst de invetlaag verwijderen. Dat doe je door een natte doek te gebruiken. Als je vervolgens de plaat hebt schoongemaakt, olie je deze opnieuw in. Je kan dan gaan bakken en genieten van de heerlijke barbecue en de warmte die deze afgeeft.

Je hoeft deze barbecue bijna niet te onderhouden. Het enige wat je moet doen is zorgen dat de bakplaat is ingevet. Vervolgens kan je deze na gebruik met een doek afdoen. De meeste etensresten en de olie zullen namelijk al in de vuurschaal verdwenen zijn.

Ben je enthousiast geworden van de BonBiza en wil je het plancha bakken op deze barbecue gaan ontdekken? Kijk dan in het assortiment van Vuurkorfwinkel.nl om jouw sfeermaker te bemachtigen.

Vergelijkbare artikelen