Halloween feestjes thuis

door admin
223 keer bekeken
Halloween feestjes thuis

Thuis een themafeest organiseren is eigenlijk wel de droom van iedere huiseigenaar. Maar waar begin je nu met het organiseren van zo’n themafeest? Bij het thema natuurlijk! Eigenlijk zijn alle thema’s geschikt voor een leuk huisfeest maar een Halloween thema is natuurlijk helemaal spannend en leuk. Je organiseert als het ware je eigen festival in je eigen huis. De Horeca Bazaar ondersteunt je graag bij de organisatie van alle benodigdheden. Via de Horeca Bazaar kan je namelijk alle feestartikelen en feestdecoratie kopen die je nodig hebt voor je eigen Halloween party!

Bij een Halloween feest hoort natuurlijk de beste Halloween decoratie. Halloween decoratie kopen is soms niet eenvoudig, maar met onderstaande tips kan je Halloween feestje eigenlijk niet meer mis gaan.

Tip 1: Zorg voor een moordmysterie

Door een moordmysterie aan je Halloweenparty toe te voegen zorg je eigenlijk direct voor de juiste sfeer. Je brengt in iedereen in opperste paraatheid en iedere gast gaat het leuk vinden om het moordspel te spelen. Je brengt met het moordspel spanning, sensatie en mysterie. Alles wat een Halloweenparty nodig heeft dus. Moordspellen kan je spelen op ieder niveau. Dus mochten er kinderen zijn uitgenodigd dan zijn er ook kinderversies van het moordmysterie beschikbaar.

Tip 2: Zorg voor echte Halloween gerechten

Op een Halloweenparty mogen echte Halloween gerechten natuurlijk niet ontbreken. Kies voor een heerlijke heksensoep met ‘ogen’ of maak bloederige cupcakes met rode glazuur. Door je hapjes en je drankjes op het thema af te stemmen maak je je feest helemaal compleet. En vergeet zeker de chocoladespinnen niet voor de echte zoetekauw.

Tip 3: Vergeet de pompoenen niet!

Bij Halloween mag één ding natuurlijk niet ontbreken; pompoenen! Hol pompoenen uit en geef ze een gezicht waarin je een kaarsje kan plaatsen. Een uitgeholde pompoen kan je ook prima gebruiken om soep in te serveren of een vruchtenbowl. Een Halloweenfeest zonder pompoenen bestaat niet, dus zorg dat je voldoende pompoenen in huis haalt.

Ben je dus op zoek naar de beste artikelen om je Halloween feest tot een succes te maken? Kijk dan zeker eens op deze website. Met de beste versieringen, decoraties en kostuums weet je zeker dat jouw Halloweenparty een succes wordt. Ben je op zoek naar meer inspiratie omtrent wonen, huisfeesten en styling van themafeesten? Neem dan zeker een kijkje op deze blogpagina. Laat je gasten schrikken en zorg tijdens het feest voor spanning en sensatie met het moordmysterie. Succes gegarandeerd!

Vergelijkbare artikelen