5 tips voor het kopen van een stretchtent

door admin
213 keer bekeken
5 tips voor het kopen van een stretchtent

Het kopen van een stretchtent is niet iets wat je zomaar doet. Het is belangrijk om na te denken over welk formaat, vorm en kleur je wil hebben voor jouw stretchtent. Lees hier 5 tips welke handig zijn om in je achterhoofd te houden bij het kopen van een stretchtent. 

Tip 1: Koop een stretchtent van een bewezen partij

Wanneer je budget niet al te groot is, kan het aantrekkelijk zijn om voor een goedkopere optie te kiezen bij een minder bekende organisatie. Toch is een stretchtent geen aankoop waar je op moet bezuinigen. Je wilt er toch zeker van zijn de het tentdoek niet scheurt bij de eerste storm. Daarnaast biedt de stretchtent ook onderdak voor mensen die je uitnodigt waardoor je er zeker van wil zijn dat de stretchtent helemaal veilig vast staat. Ga dus in gesprek met de partij waarbij jij een stretchtent wil kopen en kijk of ze voldoen aan jouw wensen. 

Tip 2: Bedenk waar je jouw stretchtent voor wil gebruiken

Wanneer je de stretchtent wil gaan verhuren, is het handig om rekening te houden met de verschillende partijen die de tent van jou gaan huren. Kies voor een breed inzetbare tent zodat hij voor verschillende evenementen verhuurd kan worden. Koop je de stretchtent voor je eigen terras of tuin? Dan kan je de stretchtent helemaal naar jouw zin laten plaatsen. Laat je eigen logo op de stretchtent drukken of kies voor een unieke kleur. 

5 tips voor het kopen van een stretchtent

Tip 3: Welke grote kies jij?

Wat gaat er gebeuren onder jouw stretchtent? Misschien wil je hem gebruiken voor je terras, maar is er de mogelijkheid dat je je terras in de toekomst gaat uitbreiden. Houdt er rekening mee dat je met een partij in zee gaat die makkelijk een stuk tent aan jouw huidige tent kan koppelen. Niet zeker welke grote geschikt is voor jouw doeleinde? Check of het bedrijf de service biedt om een expert naar de plek te komen waar jij je stretchtent wil hebben. De expert weet precies wat mogelijk is en maakt vaak snel een offerte voor je. 

Tip 4: Denk na over het tentdoek

Je wilt natuurlijk dat je tentdoek tegen een stootje kan. Hierdoor is het belangrijk om te zorgen dat je een stretchtent doek van goede kwaliteit op jouw stretchtent hebt zitten. Wil je toch niet voor de allerduurste optie gaan? Kijk of het mogelijk is om een tweedehands stretchtent te kopen bij een partij met stretchtenten van zeer goede kwaliteit. Hierdoor bespaar je geld, heb je alsnog een goede stretchtent en zorg je dat een tentdoek een tweede leven krijgt. 

Tip 5: Let op goede service na aankoop

We schreven al eerder dat het fijn is als je bij een bewezen partij met goede service een stretchtent koopt. Wel is het ook belangrijk om te weten of je na de aankoop nog steeds terecht kan bij deze partij. Bij Eurostretch helpen we je graag voor, tijdens en na het kopen van jouw stretchtent. Zo weet je waar je aan toe bent en kan je met vragen altijd terecht.

5 tips voor het kopen van een stretchtent

Vergelijkbare artikelen