De prachtige wandeling door Machu Picchu

door admin
200 keer bekeken
De prachtige wandeling door Machu Picchu

De Machu Picchu, een mooie ruïne stad in Peru. De stad van de oude bevolking de Inca’s.

De oude bevolking bestaat al eeuwen niet meer, maar de stad die zij hebben opgebouwd is er nog wel. 

Ben jij nou een echte wandelaar en hou je van geschiedenis en oude gebouwen, dan is Machu Picchu echt iets voor jou om naartoe te gaan. Tijdens dat je wandelt tussen de ruïnes en door de gebergte krijg je van een gids te horen hoe alles tot stand is gekomen en hoe de Inca’s vroeger leefden daar hoog in de bergen.

Deze oude stad werd her ontdekt in 1911 en behoort tot een van de wereldwonderen.

Dus iets wat je echt een keer gezien moet hebben als echte wandelaar. 

Door de populariteit van de stad is het erg druk al vroeg in de ochtend dus als je gaat zorg ervoor dat je vroeg in de rij staat om naar boven te gaan zodat je niet lang hoeft te wachten om de prachtige wandeling door Machu Picchu te maken.

De reis naar Peru Machu Picchu

De reis naar Peru is natuurlijk het gemakkelijkst met het vliegtuig. Maar stel nou dat jouw vlucht is vertraagd of geannuleerd kan aviclaim jou daar bij helpen. Aviclaim is een bedrijf die jou kan helpen met het indienen van een claim bij luchtvaartmaatschappijen.

Is jouw vlucht meer dan drie uur vertraagd dan kunt u een claim indienen voor compensatie.

Deze compensatie hangt af van de afstand van de vlucht, dit start bij een bedrag van 250 euro tot en met 600 euro per passagier waar u voor claimt.

Is de vlucht geannuleerd kunt een volledige terugbetaling krijgen van jouw vliegtickets.

In beide gevallen heeft u ook recht op verzorging, hieronder valt bijvoorbeeld eten en drinken maar ook vervoer of een extra overnachting als dit nodig is. Al deze extra kosten die u maakt tijdens de vertraging of annulering kunt u ook claimen en zal dan ook terugbetaalt worden door de luchtvaartmaatschappij.

Vergelijkbare artikelen