Lees hier de voordelen van een waterbed

door admin
191 keer bekeken
Lees hier de voordelen van een waterbed

Bij La Luna Waterbedden vindt u het perfecte waterbed! La Luna Waterbedden is een specialist op het gebied van waterbedden. U bent hier zeker aan het goede adres wanneer u een waterbed zoekt door de ervaring van ruim 40 jaar. Een goede nachtrust is van essentieel belang om je fit te voelen, gezond te blijven en goed te kunnen presteren. Een waterbed heeft veel verschillende voordelen die uw slaaprust en daarmee leven verbeteren. Zo is alles persoonlijk instelbaar; temperatuur, stabiliteit en hardheid van het bed. Daarnaast is een waterbed bijzonder hygiënisch, het trekt geen stof, bacteriën of huisstofmijt aan.

Groot vermogen om zich aan elke lichaamsvorm aan te passen

Hierin verslaat eigenlijk geen enkel ander type bed het waterbed. Een waterbed heeft een optimaal vermogen om zich aan iedere lichaamsvorm aan te passen. Uw gewicht wordt perfect evenwichtig verdeeld over het bed. Daarnaast zorgt een waterbed voor het gelijkmatig ondersteunen van uw lichaam en voorkomt hiermee het ontstaan van drukpunten. Hierdoor is er minder kans op het krijgen van nek- en rugklachten. Voor mensen met nek- of rugklachten kan een waterbed een oplossing bieden om deze klachten te verhelpen. Een waterbed zorgt voor iedereen voor meer ontspanning tijdens het slapen en dus voor meer slaapcomfort.

Zelf de temperatuur in uw bed bepalen

Waterbedden zijn veelal beschikbaar met een ingebouwde verwarming. Zo kunt u in de winter lekker warm in bed liggen en in de zomer het beste juist op een koele stand zetten. Tweepersoons bedden kunnen ook verwarmd worden middels een duo systeem zodat het mogelijk is om het bed op verschillende temperaturen in te stellen.

Een duurzame keuze, lange levensduur

Over het algemeen gaat een waterbed veel langer mee dan een traditioneel matras. Een eigenschap van een waterbed is dat het in tegenstelling tot een normaal matras niet doorzakt. Hierdoor ontstaan er geen kuilen of doorgezakte plekken in het matras. Dit verlengt de levensduur van een waterbed. Na jaren gebruik voelt een waterbed nog aan als nieuw. Om lang van deze levensduur te kunnen genieten is het wel van belang om het waterbed regelmatig te reinigen en ontluchten. Het aanschaffen van een waterbed is dus een zeer duurzame keuze. De hogere aankoopprijs verdient zich zeker over de jaren terug.

Lees hier de voordelen van een waterbed

Geschikt voor mensen gevoelig voor een allergie

Een groot voordeel van een waterbed is dat dit type bed uitermate geschikt is voor mensen met een allergie. Het bijzondere aan een waterbed is dat huidschilfers, bacteriën, huisstofmijt en gewoon stof zich niet in het matras van het bed kunnen nestelen.

Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

Het fijne aan een waterbed is dat wanneer je zweet tijdens het slapen dit zweet niet in het waterbed matras trekt. Naast zweet trekken er ook niet zoals eerder genoemd huidschilfers, bacteriën huisstofmijt en gewoon stof in het matras. Hierdoor wordt het matras minder snel vies en hoef je het matras minder vaak schoon te maken in vergelijking tot een normaal matras. Daarnaast is het matras heel erg eenvoudig schoon te maken. Een waterbed kent dus heel erg veel voordelen.

Vergelijkbare artikelen