7 dingen wat essentieel is om in huis te hebben in de winter?

door admin
401 keer bekeken
snow shovel

De dagen zijn korter en de temperaturen zijn kouder, wat één ding betekent: het is winter. Om je te helpen je voor te bereiden op de koude dagen, hebben we (getal) dingen verzameld die je in huis moet hebben voordat in de winter. Van onze favoriete sneeuwschep en strooizout tot aan diverse auto onderdelen. In dit lijstje vind je alles wat je nodig hebt voor in de winter.

1. Een sneeuwschep

Sneeuwdagen zijn allemaal leuk, maar hoe leuk is het als je uren moet besteden aan het schoon schuiven van de rit. Om je te helpen slimmer te scheppen, raden wij een stevige sneeuwschep aan. De metalen messen scheppen sneeuw efficiënter dan een sneeuwschep van plastic. 

2. Strooizout

In geen enkel huishouden mag strooizout in de wintermaanden ontbreken. Water bevriest vanaf 0 graden en minder. Door strooizout eroverheen te doen kan je het vriesproces terugdraaien, waardoor het ontdooit. 

3. Een verzwaarde deken

Donzige dekens zijn geweldig, maar verzwaarde dekens zijn nog beter, vooral voor de winter. Een verzwaarde deken biedt precies de juiste hoeveelheid druk zonder te zwaar te zijn en het is super gezellig en luxueus om eronder te kruipen. 

4. Een ruimteverwarming 

Een ruimteverwarming kan in de winter echt een game-changer zijn, maar de sleutel is om er een te kiezen die net zo veilig als efficiënt is. Let goed op bij het uitkiezen welke soort functies het apparaat heeft. Kijk of het een automatische uitschakelfunctie heeft samen met oververhittingsbeveiliging en hoe snel het een ruimte kan opwarmen.

5. Handschoenen waarmee je op je smartphone kan 

Je loopt naar je werk en wilt reageren op een dringende e-mail, maar je wilt je vingers niet blootstellen aan de vrieskou. Als je touchscreen-vriendelijke handschoenen hebt, hoef je dat niet te doen. Ze hebben kleine rubberen grepen op de wijsvinger en duim, zodat u gemakkelijk kunt typen zonder je handschoenen uit te trekken.

6. Auto onderdelen 

Als je ’s ochtends geen 30 minuten hebt om te wachten tot je voorruit ontdooit, heb je een vertrouwde ijskrabber nodig. Het is ook verstandig om voor aan de binnenkant een doek te hebben om je raam mee schoon te maken, zodat je niet hoeft te wachten en gelijk weg kan. 

7. Winter garderobe

Een winter garderobe is erg essentieel om aan te schaffen, het winterseizoen zijn erg koude maanden en zonder de juiste kleding kan je kou vatten. Zorg niet alleen voor warme sokken, maar ook voor een goede winterjas, liefst een die water- en winddicht is en een goede muts.

Vergelijkbare artikelen