Snel uw vloeren reinigen met een draadloze vloerreiniger

door admin
372 keer bekeken
Snel uw vloeren reinigen met een draadloze vloerreiniger

Op welke manier onderhoudt u de harde vloeren in uw woning? De meeste mensen stofzuigen eens per week, om vervolgens eens per twee of drie weken te dweilen. Een combinatie van allebei is cruciaal, om de vloer lang mooi te houden. Doet u dit niet, dan blijft er al snel vuil op de vloer achter. Het hecht zich aan de toplaag van de vloer, waardoor deze sneller slijt en daarbij z’n kleur verliest. In het geval van een houten vloer, een vloer van parket of bijvoorbeeld laminaat zullen er na verloop van tijd kleine krasjes zichtbaar worden. Het wordt onder meer veroorzaakt door kleine zanddeeltjes die tijdens het belasten van de vloer over de toplaag schuren. Door voor een moderne draadloze vloerreiniger te kiezen, maakt u het onderhouden van de harde vloeren in huis makkelijker voor uzelf. In dit artikel leest u meer over de mogelijkheden die u hierbij heeft. 

Voordelen van een draadloze vloerreiniger 

Bij een draadloze vloerreiniger denkt u wellicht direct aan een draadloze stofzuiger. Deze apparaten zijn er toch al jaren? Wat maakt het dat ik naar nieuwe modellen vloerreinigers zonder snoer moet kijken? Tegenwoordig zijn er modellen draadloze vloerreinigers die uw vloer niet alleen zuigen, maar deze op hetzelfde moment dweilen en vegen. Hizero is een voorbeeld van een producent van dit revolutionaire product, welke het onderhouden van vloeren sterk vereenvoudigt. Bang dat een houten vloer of een vloer van laminaat krom begint te staan na het dweilen hiervan hoeft u eveneens niet meer te zijn. De draadloze vloerreiniger zorgt er namelijk voor dat overtollig water direct wordt opgenomen. 

Afval bewaart in losse compartimenten 

Het vuil wat de draadloze vloerreiniger bij het zuigen van de vloer opneemt wordt in een ander compartiment bewaart, dan het vocht wat de vloerreiniger opneemt. Dit is wenselijk, daar de combinatie van vuil en vocht al snel voor een stinkende massa zou zorgen. 

Draadloze vloerreiniger die zichzelf reinigt  

Er zijn meer redenen om naar de moderne draadloze vloerreiniger van een producent als Hizero te kijken. Moderne apparaten zijn voorzien van een zelfreinigend mechanisme. U haalt het apparaat uit de bezemkast, maakt de harde vloeren in huis schoon en laat deze zichzelf vervolgens onderhouden. Een duurzame keuze! Belangrijk voordeel van het zelfreinigend mechanisme is daarbij, dat het laatste stuk van de vloer wat u reinigt net zo schoon is als het eerste deel. 

Uw hele woning schoon door lange accuduur 

Een draadloze vloerreiniger is alleen aan te raden, wanneer de accuduur lang genoeg is om een groot deel van uw woning te kunnen schoonmaken. Het is een van de voordelen van de draadloze vloerreiniger van een vertrouwd producent als Hizero. Dit model biedt u een accuduur van zestig minuten. Voor de meeste huishoudens zal dit voldoende zijn, om alle harde vloeren in huis te kunnen onderhouden. Wie denkt dat deze accuduur alleen gehaald wordt op de laagste snelheid heeft het mis; ook op een hoge snelheid kunt u het apparaat een uur gebruiken. Helemaal uniek is de draadloze vloerreiniger hier overigens niet in. Er zijn verschillende andere producenten waarvan de draadloze vloerreiniger eenzelfde accuduur haalt. 

Vergelijkbare artikelen