De belangrijkste trends omtrent tegels

door admin
255 keer bekeken
De belangrijkste trends omtrent tegels

Elk jaar staan er weer nieuwe trends voor de deur en deze keer gaat het over de belangrijkste trends omtrent tegels in de woonkamer en meer. Het kiezen van de mooiste tegels in de woonkamer is enorm belangrijk omdat dit een centrale plek is waar enorm veel tijd wordt doorgebracht. Met de juiste tegels kan je dus een unieke sfeer creëren die perfect bij jou past. Gelukkig hoeft dat niet moeilijk te zijn want hier staan de belangrijkste nieuwste trends op een rijtje.

Kies voor XXL tegels

Als je een drukke woonkamer hebt maar deze drukte iets wilt verminderen dan kan je kiezen voor XXl tegels. Deze tegels kunnen eenvoudig voor veel rust zorgen omdat ze extra groot zijn en je dus minder tegels hebt. En hoe minder tegels je hebt, hoe minder tegels je ziet en hoe rustiger je wordt. Daarnaast kunnen XXL tegels ook zorgen voor een grotere kamer, visueel gezien dan. Doordat je grote tegels gebruikt lijkt de kamer veel ruimer, en dit kan ook weer voor extra rust zorgen.

Houtlook tegels

Wil je zonder twijfel tegels maar wil je ook zonder twijfels een houtlook vloer? Maak het jezelf dan niet te moeilijk en kies dan voor houtlook tegels. Tegels zijn tegenwoordig super populair en dat zorgt ervoor dat het aanbod van verschillende soorten tegels heel hoog is. Houtlook tegels zijn helemaal in omdat het bijna niet van echt hout te onderscheiden is. Wanneer je kiest voor houtlook tegels, kies dan ook voor een kliksysteem. Met een kliksysteem kan je namelijk makkelijk zelf je vloer leggen. Met een kliksysteem leg je de tegels eenvoudig in elkaar en je hebt hier geen ervaring voor nodig. Nog een voordeel bij zo een kliksysteem is dat je de tegels ook weer zonder moeite kan verwijderen en hierdoor kan je ze bijvoorbeeld bij een verhuizing gewoon meenemen.

Marmeren tegels

Als je op zoek bent naar marmeren tegels dan ben je bij AFIUM op de juiste plek. Afium heeft een enorm aanbod aan marmeren tegels omdat ze super populair zijn. Voorheen werden ze vaak gebruikt in de badkamer of keuken maar ook in de woonkamer komen ze uitstekend tot hun recht. Marmeren tegels hebben een enorm luxe uitstraling en het is een echte eye catcher als je mensen op bezoek krijgt. Daarnaast zijn marmeren tegels verkrijgbaar in mat, gepolijst en zelfs in hoogglans. Ook zijn ze verkrijgbaar in meerdere kleuren waardoor je altijd zou moeten kunnen slagen.

Vergelijkbare artikelen