Geef je huis een opknapbeurt

door admin
270 keer bekeken
Geef je huis een opknapbeurt

Je kent het wel, je woont al een aantal jaren in je met zorg uitgezochte huis en na verloop van tijd begin je te merken dat er hier en daar wat slijtage ontstaat. De vloer begint te kieren, de muren wat te bladeren en de gordijnen te verkleuren. Tijd voor een frisse wind. De charme die je huis heeft, juist doordat de jaren zijn verstreken, wil je misschien wel behouden. Of je wilt het juist in een strak, modern nieuw jasje steken. Als je van plan bent er nog een flink aantal jaren te blijven wonen, moeten de materialen natuurlijk lang meegaan en het liefst ook tijdloos zijn. Duurzaam en smaakvol zijn bijvoorbeeld de pvc vloeren. Je hoeft niet meer de keuze te maken of je een houten vloer of laminaat wilt. Met een vloer van pvc kun je alle kanten uit. Combineer dit met bijpassende gordijnen, luxaflex of rolgordijnen en je warme, stijlvolle woning kan zo uit een magazine komen.

PVC gaat heel lang mee

Tegenwoordig zijn pvc vloeren steeds gewilder geworden. Ze hebben weinig tot geen onderhoud nodig, zijn geluiddempend en gaan decennia lang mee. Er is een scala aan verschillende stijlen waaruit je kunt kiezen. Uiteenlopend van hout- tot tegelstructuur tot allerlei kleuren. Een pvc vloer vertoont veel overeenkomsten met een vinylen vloer, alleen is pvc een harder materiaal. Pvc vloeren worden geleverd in stroken (ook wel planken genoemd)  en in tegels. Verder bestaat pvc uit drie verschillende lagen: de rug, de filmlaag en de toplaag. De toplaag is de bovenste laag en dient als bescherming, daaronder zit een laagje dat dient als dessin. Als je het dessin hebt gekozen wat het best in je huis past, wordt deze gelegd door een vakman.

Maak een huiselijk geheel met raamdecoratie

Even zo belangrijk als de vloer, is de raamdecoratie. In de winkel vind je een uitgebreid assortiment en er is altijd iets te vinden dat past bij je vloer. Zo heb je bijvoorbeeld houten jaloezieen, duettes, lamellen, rol- en vouwgordijnen en plissés. Ook kun je kiezen uit diverse kleuren en patronen. De vakman komt bij je thuis om de maten op te meten van je ramen en kozijnen, zodat de door jou gekozen raamdecoratie precies passend is voor in jouw huis. De materialen zijn duurzaam en zijn erop gemaakt dat ze goed schoon te houden zijn. Je hebt dus weinig onderhoud aan zowel de vloer als aan je raamdecoratie.

Kijk op de website

Is jouw huis toe aan een frisse wind of heb je net een nieuwe woning gekregen? Dan is dit het perfecte moment om te kijken wat je wilt. Op de website staat alle informatie over de vloeren en de raamdecoratie. De vakmannen staan klaar om jou te helpen om van jouw huis een paleis te maken.

Vergelijkbare artikelen