Maak het extra gezellig in huis met enkele kaarsen

door admin
470 keer bekeken
Maak het extra gezellig in huis met enkele kaarsen

De sfeer die kaarsen met zich meebrengen mag niet onderschat worden. Ze zorgen niet enkel voor extra warmte, maar je hebt ook de optie om te kiezen voor geurkaarsen. Zo ruikt het altijd lekker bij jouw thuis! Bovendien heb je eindeloos veel mogelijkheden om kaarsen tentoon te stellen in je woning. 

Welke soorten kaarsen bestaan er?

Er zijn verschillende soorten kaarsen. De kaarsen van Kaarsenfakkels.nl kan je bijvoorbeeld voor verschillende gelegenheden gebruiken. Stompkaarsen worden vaak gekocht omwille van hun goedkope prijs. Daarnaast hebben ze als voordeel dat ze een lange brandduur hebben en dat ze volledig opbranden. Dit zorgt ervoor dat je geen last hebt met overblijvend roet. Stompkaarsen kan je vaak ook in pakket kopen zodat je meteen een aantal stuks hebt. 

Het voordeel van rustieke kaarsen is dat je ze in verschillende vormen en maten hebt. Dit zorgt ervoor dat ze in elk type interieur passen, zelfs de meeste moderne. Doordat ze in verschillende maten verkrijgbaar zijn, kan je verschillende kaarsen bij elkaar plaatsen zonder dat het een eentonig plaatje wordt. Zoals hierboven al is vermeld, kan je ook voor kaarsen kiezen die een geur verspreiden. Vaak zijn dit zachte geuren zoals vanille of lavendel, maar je kan ook voor andere geuren gaan zoals grapefruit of aardbeien. 

Wil je graag kaarsen die net dat tikkeltje origineler zijn? Kies dan voor kaarsen in de vorm van bepaalde figuren. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals een kaars in de vorm van een bulldog, een konijn of een wolf. Heb je graag een kaars in de vorm van een hand of een peace teken? Ook dat is zeker mogelijk. Je kan het niet zo gek bedenken, of je kan er een kaars van kopen! 

Geef een extra toets aan je bad

Vandaag de dag bestaan er ook drijfkaarsen die je kan laten branden wanneer je bijvoorbeeld in bad zit. Drijfkaarsen worden namelijk van andere grondstoffen gemaakt waardoor ze een andere, lagere dichtheid hebben dan water. Hierdoor blijven ze drijven. Daarnaast hebben deze drijfkaarsen ook een speciale vorm die ervoor zorgt dat de vlam zeker niet in contact komt met het water. Drijfkaarsen kan je ook perfect gebruiken in een vijver in je tuin of op een tafel in een schaal met wat water. Het is met andere woorden een originele manier om kaarsen te verwerken in je interieur. 

Het grote aanbod kaarsen van Kaarsenfakkels.nl zorgt ervoor dat je zeker en vast een kaars vindt die je leuk vindt én die bij je interieur past!

Vergelijkbare artikelen