Dit zijn de leukste en meest handige accessoires voor in de badkamer 

door admin
242 keer bekeken
Dit zijn de leukste en meest handige accessoires voor in de badkamer 

Als mensen op zoek gaan naar decoratieve voorwerpen en accessoires voor in huis, kijken ze vaak eerst naar dingen voor de woonkamer en de keuken. Maar ook voor de badkamer kun je een hoop accessoires vinden die niet alleen zorgen voor meer sfeer in de badkamer, maar die ook nog eens heel handig zijn. In dit artikel geven we je een aantal voorbeelden!

Een plek voor je handdoeken

Je wil op de badkamer natuurlijk altijd een handige plek hebben om je handdoeken op te hangen of neer te leggen. De meest gekozen optie is een handdoekenrek. Dat is logisch, want het neemt weinig ruimte in beslag en is erg handig. Daarnaast ziet het er ook altijd chique uit. We zien vandaag de dag veel handdoekrekken in industriële stijl voorbij komen, maar deze zijn ook prima aan te passen op een huis met een andere inrichting. Wil je liever de traditionele of Scandinavische kant op, dan kun je altijd kiezen voor een handdoekenrekje van licht hout. Naast een handdoekenrek is het ook prettig om een wasmand op je badkamer te hebben, al is het alleen maar een kleine voor de handdoeken. 

Je kleine spullen opbergen

Op de badkamer stikt het vaak van kleine spullen, denk bijvoorbeeld aan tubes tandpasta of allerlei soorten make-up. Als dat allemaal door elkaar ligt kun je natuurlijk niets meer vinden en je houdt geen wastafel meer over. Gelukkig zijn er veel badkameraccessoires waarin je die kleine spullen kunt opbergen. Denk bijvoorbeeld aan leuke, rieten mandjes die je neer kunt zetten of zelfs aan de muur kunt hangen. Riet is een ideaal materiaal, omdat het niet aangetast wordt door vocht. En het staat natuurlijk gewoon heel gezellig, vooral als je jouw badkamer een beetje Scandinavisch hebt ingericht. Voor in de douche kun je een doucherekje ophangen, waar je al je shampoo, conditioner en andere spullen die je in de douche nodig hebt kunt opbergen. 

Accessoires voor bij een bad 

Als je een bad hebt, kun je dit natuurlijk ook mooi aankleden met een aantal accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een badplankje, waar je kaarsen op kunt zetten of waar jij je boek op kunt leggen als je in bad wil lezen. Het is ook een ideale plek om kleine handdoekjes of washandjes op te bergen. Een badmat kan eigenlijk ook niet ontbreken als jij een bad in je badkamer hebt. Zo verklein je het risico op uitglijden en is het minder koud om uit bad te stappen. Ze zijn in alle denkbare soorten, maten, kleuren en prints te krijgen, dus het is een mooie manier om de badkamer echt een eigen karakter te geven!

Vergelijkbare artikelen