De voordelen van veilige deursloten

door admin
1290 keer bekeken
De voordelen van veilige deursloten

De veiligste deursloten zijn sloten met een SKG keurmerk. Deze sloten voldoen aan alle kwaliteitseisen waar een cilinderslot aan moet voldoen. In de eerste plaats zorgen veilige deursloten er natuurlijk voor dat een inbraak wordt bemoeilijkt. Door een complexe cilinder en speciale beschermingsmethodes maak je het inbrekers zo lastig mogelijk om het slot te kraken. Maar een cilinderslot kent nog meer voordelen dan inbraakbeveiliging alleen. Ze vertonen namelijk minder defecten, ze zijn eenvoudig te vervangen en deze deursloten zijn relatief goedkoop.

Kwaliteitssloten gaan minder vaak kapot

Een groot voordeel van gekeurde cilindersloten is dat ze minder snel en minder vaak kapot gaan dan ongekeurde exemplaren. Het ontwerp van het slot is heel precies gemaakt waardoor de onderdelen perfect op elkaar aansluiten. Het slot opent gemakkelijk wanneer de sleutel erin zit en gaat niet snel kapot door frictie. Zelfs wanneer je het slot hardhandig gebruikt, gaat deze niet snel kapot. Een gekeurd cilinderslot kan wel tegen een stootje. Wil je er zeker van zijn dat je de beste sloten hebt? Bekijk dan voor een Slotenmaker Breda en omgeving, dan ben je verzekerd van een deskundige montage.

Cilindersloten zijn eenvoudig te vervangen

Een gekeurd cilinderslot beschermt je optimaal tegen inbraak, maar wanneer het slot kapot is kan je deze wel makkelijk vervangen. Het kan ondanks de kwaliteit immers altijd voorkomen dat je sleutel afbreekt. Of je wilt je sloten vervangen, omdat deze verouderd zijn en niet beschermen tegen de nieuwste inbraakmethodes. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om niet het hele slot te vervangen, maar alleen de cilinder. Dit is gemakkelijk zelf te doen en slechts een kwestie van minuten. Natuurlijk is het ook mogelijk om hier een slotenmaker voor te bellen, als je er helemaal zeker van wilt zijn dat het slot ook met de nieuwe cilinder deskundig bevestigd is. Een slecht gemonteerd deurslot is natuurlijk de droom van iedere inbreker.

Goed én goedkoop

Denk je nu: Ja, dat is allemaal leuk en aardig, maar het zal me wel weer een rib uit mijn lijf kosten? Dan hebben we goed nieuws! Een gekeurd cilinderslot is namelijk relatief goedkoop. Er dus geen enkele reden om niet voor een gekeurd slot te kiezen. Natuurlijk zijn niet gekeurde sloten nog goedkoper, maar deze sloten brengen serieuze nadelen met zich mee. De Slotenmaker uit Den Bosch is er dan ook helder over: wie zijn woning goed wil beschermen tegen inbraak, kiest voor een deurslot met een SKG kwaliteitskeurmerk!

Vergelijkbare artikelen