Dit is waarom bucket hats niet in jouw kast mogen ontbreken

door admin
197 keer bekeken
Dit is waarom bucket hats niet in jouw kast mogen ontbreken

Ben jij al bekend met bucket hats? Je hebt deze hoeden ongetwijfeld wel eens op een festival of ander evenement tegengekomen. Echter zijn ze ook steeds meer in het straatbeeld te vinden. De populariteit is daarom steeds groter geworden. Maar waarom mogen deze hoeden niet meer ontbreken in jouw kledingkast? En welke mogelijkheden zijn er allemaal? Na het lezen van onderstaande informatie wil jij niets anders meer en kun je jouw hoed bij een festival winkel aanschaffen. 

Een korte geschiedenis van de bucket hats

Bucket hats staan bekend als de vissershoedjes, die al jarenlang in het straatbeeld te zien zijn. Waar het rond 1900 nog hoedjes waren die de boeren droegen als bescherming tegen de regen of zon, begon het richting de jaren ’60 juist meer een fashion item te worden. In eerste instantie alleen bij vrouwen, daarna ook mannen en later bij rappers. Voornamelijk vanaf het moment dat rappers de hoeden gingen dragen, stonden de hoeden ook bekend als streetwear. Er kwamen hierdoor steeds meer nieuwe varianten op de markt, zodat ze ook aan een persoonlijke stijl aangepast konden worden. 

Van meerdere stoffen in een festival winkel te vinden 

In de Festival winkel of een van de andere winkels kun je daarom ook bucket hats vinden van verschillende materiaalsoorten. Denk bijvoorbeeld aan de fuzzy varianten, welke bekend zijn geworden door Hailey Bieber en Rihanna, of de varianten van badstof. Ook spijkerstof, katoen en synthetisch behoren tot de mogelijkheden. De creativiteit op dit gebied is hierdoor sterk veranderd en de kleuren en prints verschillen per seizoen. Voor iedere outfit heb je daarom een goede oplossing en je kunt jouw kledingkast aanzienlijk uitbreiden door voor meerdere varianten te kijken. Voor iedereen is er daarom wel iets te vinden. 

Speciale varianten voor jouw eigen stijl te verkrijgen 

Je hebt daarbij bij de Festival winkel ook altijd extra oplossingen. Zo zijn er ook een aantal specialere varianten te vinden, welke soms in een beperkte oplage gemaakt zijn. Je kunt hier ook altijd naar kijken als je een aankoop wilt doen voor een van de nieuwe bucket hats. Iedere optie brengt weer nieuwe mogelijkheden met zich mee en je zorgt ervoor dat je iedere keer weer jouw stijl naar voren laat komen. Jouw zelfvertrouwen gaat ermee omhoog en je hebt voldoende bescherming tegen weersinvloeden tijdens jouw volgende festival, vakantie of een ander evenement. 

Vergelijkbare artikelen