Waar vind je de ultieme terrasverwarmer?

door admin
604 keer bekeken
Waar vind je de ultieme terrasverwarmer?

De winter lijkt bijna voorbij te zijn. De dagen worden langer en de blauwe lucht is steeds vaker te zien. Iedereen wil graag naar buiten, maar helaas kan het nog steeds verraderlijk koud zijn. Een frisse neus halen is fijn, maar een bevroren neus gaat wel een beetje ver. Gelukkig is er een simpele oplossing: een goede tuinhaard kopen! Bij Huistools schrijven we dit keer dan ook niet over wat je moet doen als je opzoek bent naar een Rika pelletkachel, maar hebben we het in plaats daarvan over de beste manier om je tuin te verwarmen. Wil jij van jouw terras een gezellige en knusse plek maken? Lees dan dit artikel.

Hoe werkt de Ukiah Tuinhaard?

Bij Huistools zijn we het unaniem eens: de nieuwe Ukiah Tuinhaard van Krul Alltech is de absolute topper onder de terrasverwarmers. Deze haard is een veelzijdige terrasverwarmer die de romantische en nostalgische sfeer van een traditioneel vuur combineert met alle moderne voordelen van Bluetooth® speakers. Je geniet van de aangename warmte terwijl je luistert naar je favoriete muziek. Maar er is iets bijzonders aan de hand met het vuur van een Ukiah tuinhaard. De vlammen spelen namelijk in op onze natuurlijke drang naar ritme en patronen. Als je via je Ukiah haard naar muziek luistert, geniet je van een unieke vuurshow waarin het vuur en de muziek harmonieus samensmelten tot een betoverend spektakel. Kijk niet langer gedachteloos naar het vuur, maar bewonder nu iets écht bijzonders.

Welke standen biedt de Ukiah tuinhaard?

Je wilt natuurlijk niet altijd de haard aan hebben om van muziek te kunnen genieten. Als je overdag buiten zit, heb je misschien niet eens een verwarming nodig. De Ukiah Tuinhaard biedt daarom vier verschillende standen:

  • Alleen de haard staat aan (Fire Only);
  • Alleen je muziek staat aan (Music Only);
  • Je muziek en de haard staan aan (Music & Fire);
  • Je muziek en de haard staan aan en je geniet van een unieke vuurshow op de maat van de muziek (Beat to Music mode).

Waar kun je de Ukiah tuinhaard kopen?

Het robuuste stalen ontwerp van de Ukiah tuinhaard is voorzien van een krasbestendige poedercoating die de haard niet alleen mooi, maar ook extra duurzaam maakt. Met de geïntegreerde Bluetooth® verbinding en het gepatenteerde 12v 100 watt geluidssysteem geniet je van jouw favoriete muziek terwijl je naar een prachtig vlammenspel kijkt. Bovendien gaat de Lithium-ion batterij tot wel 30 uur mee en is die gemakkelijk op te laden voor de volgende keer. Veiligheid staat natuurlijk voorop met de bijgeleverde regulatorslang die in geval van nood snel kan worden aangesloten. Wil jij een unieke en hoogwaardige tuinhaard kopen? Maak van jouw tuin een knusse en gezellige zitruimte en bestel vandaag nog jouw unieke Ukiah tuinhaard op de website van Krul Alltech!

Vergelijkbare artikelen