Hoe houd je insecten buiten de deur?

door admin
440 keer bekeken
Hoe houd je insecten buiten de deur?

Heb jij last van vliegen, muggen of spinnen onder je houten veranda? Zelfs een veranda die is afgesloten – bijvoorbeeld met glazen schuifdeuren – is niet altijd vrij van ongedierte. Bij lekker weer zet je de deuren open en komen al die beestjes zo snel mogelijk je knusse overkapping opzoeken. Wat kun je daaraan doen? Plisséhordeuren aanschaffen natuurlijk! Maar waar vind je de beste plisséhorren? En waarom zijn plisséhorren beter dan rolhorren? Dat ontdek je in dit artikel.

Wat is een plisséhordeur?

Een plisséhordeur is een type hordeur dat insecten buiten houdt, terwijl frisse lucht naar binnen stroomt. Het bijzondere aan een plisséhordeur is het vouwsysteem. De hordeur bestaat uit een gevouwen gaas dat zich als een harmonica opvouwt wanneer je de deur sluit en weer uitstrekt wanneer je de deur opent. Hierdoor neemt de hordeur weinig ruimte in beslag en blijft het gaas netjes opgevouwen wanneer het niet in gebruik is.

Waarom zijn plisséhorren beter dan rolhorren?

Plisséhordeuren werken anders dan rolhorren. Bij plisséhordeuren vouwt het gaas open en dicht in plaats van dat het oprolt. Dit zorgt ervoor dat het gaas niet strak gespannen staat, zoals bij rolhorren. Als je een rolhor niet goed vasthoudt, kan het gaas snel oprollen en schade veroorzaken aan zowel het gaas als het frame. Rolhorren kunnen ook vastlopen of uit hun rails raken, maar dat gebeurt veel minder vaak bij plisséhordeuren. Dit maakt plisséhordeuren duurzamer. Daarnaast hebben plisséhordeuren doorgaans geen hoge drempels, wat ze makkelijker te gebruiken maakt voor kinderen of mensen met beperkte mobiliteit.

Waar kun je plisséhorren kopen?

Wil jij je veranda beschermen tegen vliegen, muggen, spinnen en ander ongedierte? Koop dan plisséhordeuren in de webshop van Danenberg Shop. De horren zijn eenvoudig zelf te installeren, zodat je snel onder je insectvrije veranda zit. Heb jij nog geen veranda? Geen probleem. Danenberg Shop is dé huis-en-tuin-shop van Noord-Nederland. Je kunt er niet alleen terecht voor plisséhorren, je kunt er ook een overkapping, veranda of carport kopen. Daarnaast ben je bij Danenberg Shop ook aan het juiste adres voor producten zoals glazen schuifdeuren, glaswanden of windschermen. Meer weten? Bezoek de website van Danenberg Shop.

Vergelijkbare artikelen