Heb je een unieke vakantiefoto? Maak er een muurposter van!

door admin
270 keer bekeken
Heb je een unieke vakantiefoto? Maak er een muurposter van!

Een interieur kan op veel verschillende manieren worden gedecoreerd, en een van de beste ideeën is muurdecoratie. Maar in plaats van een ontwerp te kiezen dat iedereen kan hebben, kan je ook kiezen voor een unieke poster van je eigen foto van een verre reis die je je vandaag nog herinnert!

Decoraties spelen een zeer belangrijke rol in het interieur. Ze decoreren niet alleen, maar geven de ruimte ook een unieke sfeer. Het maakt een kamer gezelliger, romantischer of origineler. Onder de muurdecoraties vindt je schilderachtige landschappen, moderne abstracties of vintage ontwerpen, maar als je iets echt unieks zoekt, dan is een fotoposter een schot in de roos.

Dergelijke unieke decoraties kan je vinden in de Redro winkel: https://redro.nl, waardoor de herinnering aan een verre reis elke dag je ogen zal bekoren.

Fotoposter bestel je snel en gemakkelijk online

Posters op maat van een foto van jezelf is het perfecte recept voor een unieke interieurdecoratie. Hoe ziet het bestelproces eruit, hoe wordt de foto geleverd en hoe lang duurt het? We leggen het uit.

Het belangrijkste is de resolutie van de foto waarvan de muurposter wordt gemaakt. De regel is eenvoudig: hoe beter de kwaliteit, hoe beter de afdruk. De minimale resolutie is 1000×1000 pixels, maar met de huidige technologie en camera’s die uiterst precieze foto’s maken, zou fotografie met hogere parameters geen problemen mogen opleveren.

De gekozen foto moet online worden geüpload via de website: https://redro.nl. Als je niet zeker weet of de foto voldoende resolutie heeft, kun je de klantenservice om advies vragen voordat je de bestelling plaatst. Zodra je je foto hebt geüpload, moet je kiezen tussen twee soorten posters: standaard of premium, die een hogere afdrukresolutie en een hoger papiergewicht hebben.

Hoe lang duurt het voordat ik deze decoratie aan mijn muur kan hangen? De verwerkingstijd bedraagt tussen 2 en 5 werkdagen, waarna het pakket aan de koerier wordt overhandigd.

Unieke decoratie, oftewel een foto op poster

Is het de moeite waard om te kiezen voor een ingelijste poster met je eigen foto? Ja, om verschillende redenen. Ten eerste is het een manier om je interieur op een werkelijk unieke manier in te richten. Ten tweede, in tegenstelling tot andere decoratiemotieven, die na verloop van tijd uit de mode kunnen raken, zal een dergelijke foto jarenlang mooi blijven. Ten derde, en het belangrijkste, zal een dergelijke decoratie niet zomaar een decoratie zijn. Het wordt een decoratief element dat je zal herinneren aan speciale momenten van je reis. Zo krijgen de herinneringen aan de mooiste vakantie of huwelijksreis een uniek kader!

Vroeger was het ontwikkelen van foto’s iets heel normaals. Foto’s stonden op rolletjes en om ze te kunnen bekijken was er geen andere mogelijkheid. Nu, omdat foto’s op je telefoon of computer staan, letterlijk binnen handbereik, worden ze af en toe ontwikkeld, en het zijn dit soort accenten in het interieur die een arrangement een uniek karakter geven. Afhankelijk van de kamer die je wilt inrichten, kun je kiezen voor een andere afdruk van een fotoposter. In de woonkamer zal een schilderachtig landschap op zichzelf geweldig staan, terwijl in de slaapkamer een foto met z’n tweeën.

Zulke muurposters zijn ook een leuk cadeau-idee voor een geliefde met wie je op reis bent geweest – voor je partner of een vriend.

Ingelijste poster en niet alleen – kijk hoe je je foto kunt afbeelden

Het is van groot belang op welke manier de poster wordt afgebeeld. Ingelijst ziet het er veel interessanter uit. Je zou kunnen denken aan een houten of aluminium frame, maar er zijn meer mogelijkheden.

Het is de moeite waard om te beginnen met het feit dat er een keuze is uit lijsten in heel veel verschillende kleuren, waardoor je een lijst kunt kiezen die past bij de kleur van je muren of textiel. Een belangrijke kwestie is ook of de ingelijste fotoposter een passe-partout krijgt. Een extra wit papieren kader kan een elegante toon toevoegen en zou goed passen bij bijvoorbeeld huwelijksreisfoto’s. Metalen frames die bestaan uit twee glasplaten of plexiglas zijn ook erg populair. Je kunt twee posters van een foto in zo’n lijstje plaatsen en het regelmatig omhangen om de tweede foto te exposeren.

Een ideale suggestie voor een artistieke inrichting zijn houten muurposters, bestaande uit twee latjes die met een metalen haakje aan een spijker worden gehangen.

Muurposters met een persoonlijk karakter gemaakt van eigen foto’s zullen niet alleen dagelijks je ogen bekoren, maar ook mooie en unieke momenten oproepen. En wie weet inspireren ze je om je volgende verre reis te plannen…

Vergelijkbare artikelen